KAJ JE DODATNO ZRAČNO VZMETENJE

Z vgradnjo dodatnega zračnega vzmetenja nadgradimo serijsko vzmetenje. Zračne blazine postanejo s tem aktiven del serijskega vzmetenja. Na ta način zagotovimo obteženemu vozilu konstantno višino ne glede na položaj tovora in v različnih pogojih uporabe.

Priporočamo tudi opcijo ročnega upravljanja zračnega vzmetenja, kar zagotovimo z vgradnjo posebne konzole v vozilo. Na ta način lahko spreminjamo in prilagajamo odzivnost podvozja s krmilnim mehanizmom iz notranjosti potniškega prostora. S tem dosežemo tudi boljšo smerno vodljivost, zmanjšamo učinek bočnega vetra in optimiziramo oprijem  pogonskih koles.

V različne izvedbe dostavnih vozil, avtodomov, gasilskih vozil, komunalnih vozil, reševalnih vozil, servisnih vozil in vozil z različnimi nadgradnjami vgrajujemo sisteme podjetja DRIVERITE in jih dopolnjujemo s proizvodi podjetja VB AIRSUSPENSION in lastne konstrukcije na osnovi zahtev posameznih naročnikov. Za izdelke in delo jamčimo z dveletnim garancijskim rokom.

Na podlagi certifikatov vgrajenih delov vam nudimo možnost vpisa v homologacijski karton. Z vgradnjo zračnega vzmetenja lahko na zahtevo kupca povečamo skupno dovoljeno maso določenih vozil.

PRIZNANO S STRANI PROIZVAJALCEV VOZIL

Podjetje  Driverite je premium partner Volkswagnovih komercialnih vozil Amarok, Caddy, Transporter in Crafter (certifikat).

Dodatno zračno vzmetenje Driverite so kot dodatno originalno opremo odobrile tudi druge tovarne: Fiat za vozila Ducato (izjava proizvajalca), Renault za vozila Master (izjava proizvajalca), Volkswagen za vozila T5 (izjava proizvajalca), Opel za vozila Movano (izjava proizvajalca), Peugeot za vozila Boxer, …

novo
Več udobja, boljše vozne lastnosti
Boljša stabilnost ne glede na obremenitev
Manjša občutljivost vozila na bočni veter
Možnost stanskega niveliranja vozila
Konstantna višina vozila, ne glede na tovor
Testirano, odobreno in homologirano s strani TÜV
Odobreno s strani avtomobilskih proizvajalcev