ŠPORTNE PREDELAVE VOZIL

Kupci običajno želijo izboljšati  odzivnost podvozja, ustrezno svojemu načinu vožnje ali podlagi cestišča. Pomemben rezultat takšnega posega je tudi optimalna estetska skladnost vozila s kupčevimi željami. Takšnim kupcem, ki imajo tudi določeno stopnjo tehnične kulture, priporočamo vgradnjo športnih vzmeti in ostalih produktov našega partnerja, nemškega podjetja EIBACH. Ponudba zajema različne opcije kompletov in tudi kombinacije športnih vzmeti, stabilizatorjev, amortizerjev, kolesnih distančnikov, elementov za znižanja težišča vozila, …
Manjši razmak med gumo in blatnikom ne pomeni le lepšega videza vozila, pač pa se izboljša smerna vodlji­vost. Kljub takšnemu posegu ostane udobnost vozila nespremenjena!
Z vgradnjo kolesnih distančnikov pa absolutno poudarimo kompaktni izgled vozila.
Proizvode podjetja EIBACH lahko vgrajujemo kot samostojen športni element, lahko z amortizerji znamke Bilstein ali pa jih kombiniramo z našimi športnimi amortizerji različnih izvedb.

SVETOVANJE, SERVIS IN STROKOVNA VGRADNJA

Predelava podvozja je visoko strokovno delo, ki zahteva veliko znanja in izkušenj. Vse pogosteje se soočamo s kupci, ki imajo težave zaradi nestrokovno izvedenih posegov v podvozje ali zaradi vgradnje nekakovostnih materialov. Problem se odraža v trdi, neudobni vožnji, »zabijanju« vozila pri neravninah, neenakomerni višini vozila itd. Običajno je to posledica vgradnje vzmeti, ki prekomerno znižajo težišče vozilu ali se morda posedejo. Posledica tega so uničeni blažilci.

Za vse posege na vozilih izdamo strokovna mnenja o vgradnji z zakonsko določeno dokumentacijo za vpis v homologacijski karton v skladu z veljavno zakonodajo.

ZAKAJ EIBACH

KOMPROMIS ŠPORT : UDOBJE
IZBOLJŠANJE VOZNIH LASTNOSTI
VZMETI EIBACH SE NE POSEDEJO
PROGRESIVNO DELOVANJE VZMETI
LEPŠI IZGLED VOZILA

PROGRAM EIBACH

EIBACH PRO-KIT
(video)
pro-kit_velika
EIBACH SPORTLINE
(video)
sportline_velika
EIBACH PRO-LIFT-KIT ZA TERENCE
prolift_kit_velika
B12 PRO-KIT
(video)
b12_pro_kit_velika
B12 SPORTLINE
b12_sportline_velika
PRO-STREET-S
(video)
pro_street_s_velika
ERS VZMETI
ers_velika
PRO-SPACER
(video)
pro-spacer_velika
PRO-TRONIC
pro-tronic_velika