Na osnovi povpraševanj naših kupcev smo za terenska vozila razvili lastno ponudbo, preizkušeno v praksi in dopolnjeno s proizvodi naših partnerjev in sicer za različne namene.

Standardna obnova in servis amortizerjev

Iztrošene amortizerje obnovimo ali izdelamo nove po vzorcu. Silo dušenja prilagodimo zahtevam in željam kupca. Kupci lahko amortizerje prinesejo ali pa se kompletna storitev skupaj z montažo opravi na našem servisu.

Off Road amortizerji

V tem segmentu izdelujemo po naročilu vse vrste amortizerjev na osnovi lastno razvite­ga modulnega sistema. Kupec nam posreduje predvideno obremenitev vozila (težo), predvidljivo podlago cestišča, točke vpetja, dimenzijo med skrajnimi točkami vpetja, namen uporabe, predvsem pa se mora osebno posvetovati z našim tehnikom.

Prekomerna obremenitev vozil

Terenska vozila v različnih izvedbah in z različno dodatno opremo so že v osnovni izved­bi maksimalno obremenjena. S tem je tudi močno omejena njihova funkcionalnost. Zadnji posedeni del vozila povzroča slab stik s podlago in nekontrolirano smerno vodlji­vost vozila in često tudi pozornost policije.
Kupcem, ki predelujejo terenska vozila za potovanja ali za različna off-road tekmovan­ja, povzroča hude preglavice slaba odzivnost podvozja. O tem se posvetujte z nami. V naši hiši lahko ponudimo tudi kompletne rešitve z izvedbo tovrstnih podvozij. Nudimo opcije dodatnega zračnega vzmetenja, specialnih amortizerjev, lahko tudi v kombinaciji z vzmetmi. Strokovna vgradnja in tehnične skladnosti proizvodov so pogoj za homologacijo vgrajenih delov za vsak posamezen tip vozila.