nova

AMORTIZERJI ZA VSE MODELE VOZIL

V segmentu amortizerjev za osebna vozila nudimo amortizerje in montažo za vsa vozila evropskih, ameriških, japonskih in ostalih proizvajalcev.
V primerjavi s konkurenco imamo to prednost, da na podlagi dolgoletnih izkušenj sestavo in delovanje amortizerjev prilagajamo razmeram na slovenskih cestah, kjer je pomemben parameter podlaga cestišča.

KAKOVOST IN UGODNA CENA

Življenjska doba pri nas obnovljenih amortizerjev je enakovredna originalnim. Pri sestavi amortizerjev uporabljamo le preizkušene in kvalitetne materiale. Z industrijsko obnovo in maloserijsko proizvodnjo zagotavljamo našim kupcem kakovostne in cenovno sprejemljive izdelke.

ZAMENJAVA AMORTIZERJEV IN PREGLED PODVOZJA VOZILA

Za informacije ali naročilo nas prosimo predhodno pokličite. Kupce naročamo ob dogovorjenih terminih, tako da zagotovimo čim krajši rok menjave amortizerjev. Pri postopku zamenjave amortizerjev bomo pregledali tudi podvozje vašega vozila in vas opozorili na možne tehnične nepravilnosti.

VOZILA Z ELEKTRONSKO REGULACIJO AMORTIZERJEV

Zamenjava takšnih iztrošenih amortizerjev z originalnimi predstavlja pri nekaterih vozilih izjemno velik strošek – lahko tudi nekaj tisoč evrov. Menjava elektronsko reguliranih amortizerjev z drugimi sistemi vzmetenja namreč vpliva na delovanje računalnika tako, da programi blokirajo delovanje nekaterih varnostnih sistemov ABS, ESP, itd.

V podjetju Amortizer nudimo rešitev. Lahko vgradimo standardne amortizerje, ki so cenovno mnogo ugodnejši in sicer s pomočjo modula za deaktiviranje elektronske regulacije dušenja – Eibach PRO-TRONIC.
Priklop sistema PRO-TRONIC omogoča deaktivacijo programa serijskih elektronsko reguliranih amortizerjev in vzpostavi serijsko delovanje sistemov vozila brez javljanja napak.

PRO-TRONIC sistem priporočamo v kombinaciji z različnimi proizvajalci športnega vzmetenja, kot tudi pri originalnem športnem vzmetenju vozil. Kot visoko kakovostno alternativo športnemu vzmetenju priporočamo komplet vzmeti in amortizerjev Eibach B 12 PRO-KIT.